Lijstenmakerij Tante lies

Lijstenmakerij Tante lies

Lijstenmakerij Tante lies

 

Ouderwets vakmanschap en 15 jaar ervaring

Lijstenmakerij Tante Lies heeft een ruime ervaring met het inlijsten van de meest uiteenlopende werken. Van kindertekening tot doopjurk. Eén van onze specialisme is wel borduurwerk daar we dat voor diverse bedrijven uit de regio friesland verzorgen.

Een grote keuze aan lijsten (van modern tot klassiek), een goed advies en vriendelijke prijzen, zorgen ervoor dat u zeker zult slagen bij het vinden van een passende lijst.

Daar wij veel soorten lijsten en passepartouts op voorraad houden, is een snelle levering veelal mogelijk. Naast lijsten maken wij ook schildersdoeken op maat in onze professionele lijstenmakerij. Wij hebben hiervoor verschillende soorten spielatten en doeken klaar staan voor een vlotte levering.

Ook voor het schoonmaken van olie- en acrylverf schilderijen en het wassen van etsen, pentekeningen,  gravures en oude aquarellen kunt u bij ons terecht.Klik voor voorbeelden       

Het feit dat wij op Terschelling zijn gevestigd en u in een ander deel van Nederland, is voor ons geen enkel bezwaar. Wij halen uw opdrachten op en bezorgen ze na het inlijsten weer af op een voor u makkelijke locatie. (en meestal komt het heel aan).